Direct contact?
06-38575643

Problemen voorkomen?

Door uw riool preventief te laten reinigen en eventueel te laten inspecteren kunt u een hoop ellende voorkomen. In overleg kunnen wij uw riool eerst grondig reinigen en mocht u dat willen daarna met de camera kijken of er eventuele gebreken aan het leidingstelsel te vinden zijn. Is dit het geval dan kunt u problemen die op kunnen gaan spelen in de toekomst voor zijn. 

Zo vinden we vaak ingegroeide boomwortels of leidingen die niet meer netjes op afschot liggen. Door dit tijdig te laten repareren voorkomt u dat bijvoorbeeld boomwortels door een groter gedeelte van uw leiding gaat groeien waardoor er steeds meer vervangen moet worden en de kosten dus alleen maar hoger uit gaan vallen als ook de problemen die verstoppingen met zich mee kunnen brengen.

U kunt er dus voor kiezen alleen uw leidingen te laten reinigen, maar ook met de optie het meteen te laten inspecteren. Ook hierbij geld dat als u de gevonden gebreken laat repareren door ons, u het geld voor de inspectie weer terug krijgt als korting op uw reparatie.

E-mailen
Bellen