Direct contact?
06-38575643

Overzicht Tarieven 

Voorrijkosten vinden wij onzin. U betaald ons áltijd het eerste uur en daarna werken wij in tijdsdelen van 15 minuten. Let op! Het kan voorkomen dat er wat klein materiaal gebruikt moet worden om toegang tot uw leiding te verkrijgen. De kosten die hieraan verbonden zijn zullen ten alle tijden eerst met u besproken worden! Wilt u na het oplossen van de verstopping meteen een camera door uw leiding hebben en valt dit binnen het eerste uur dan betaald u een toeslag van 50 euro. Na het eerste uur betaald u het tarief voor een inspectie van 25 euro per kwartier. De kosten van de inspectie zult u terugkrijgen indien er een reparatie plaats moet vinden en u dit door ons laat uitvoeren in de vorm van korting op de factuur.

Het vervangen of repareren van uw riolering zal in veel gevallen op basis van een offerte geschieden. Zo weet u waar u aan toe bent voordat u ons de werkzaamheden uit laat voeren. Ook is het natuurlijk mogelijk dit per uur te betalen. Indien u daarvoor kiest zullen wij altijd eerst een schatting geven van de kosten.

Indien er bij stankonderzoek een camera-inspectie plaats moet vinden betaald u ook hiervoor een toeslag van 50 euro indien het in het eerste uur valt en mocht er meer dan een uur nodig zijn om het probleem te vinden betaald u het tarief voor een camera-inspectie van 25 euro per kwartier. Dit geld ook bij preventieve reiniging.


Werkzaamheden

Maandag t/m Vrijdag tot 19.00u

Zaterdag en vanaf 19.00u

Zon- en feestdagen

Ontstoppen

125 euro eerste uur, daarna 31,75  per kwartier***

175 euro eerste uur, daarna 43,75  per kwartier

225 euro eerste uur, daarna 56,25  per kwartier

Camera-inspectie

125 euro eerste uur, daarna 31,75 per kwartier/toeslag 50 euro bij inspectie na verstopping***

nvt.

nvt.

(Preventief) reinigen

op aanvraag/offerte

nvt.

nvt.

Stank onderzoek

125 euro eerste uur, daarna 31,75 per kwartier***

nvt.

nvt.

Aanleg/ reparatie

op aanvraag/offerte

nvt.

nvt.

*** In de meeste gevallen hanteer ik een vaste prijs van 125 euro per verstopping! Bij uitzonderingen word er een meerprijs per kwartier gerekend!

  

 

E-mailen
Bellen