Direct contact?
06-38575643

Last van een verstopping?

Allereerst wil ik u op het hart drukken dat u nooit gebruik moet maken van ontstoppingsmiddel! Dit is vaak op zoutzuurbasis of andere zeer schadelijke chemicaliën die niet alleen slecht zijn voor uw leidingen en een hoop schade kunnen veroorzaken, maar daarnaast is het ook nog eens zeer gevaarlijk voor mij of iemand anders die uw leiding moet gaan ontstoppen, omdat blijkt dat uw ontstoppingsmiddel niet het gewenste resultaat heeft gehad.


Verder is er natuurlijk niets zo vervelend als een keukenafvoer dat verstopt zit, douche of bad waar het water ineens blijft staan of nog erger, in het hele huis loopt uw water niet meer weg. Wc's die overstromen, regenafvoeren die verstopt zitten en in het ergste geval loopt het water voor u het weet via de trap naar beneden. 

Nou is het makkelijk om te zeggen dat u misschien eerder had moeten bellen, want vaak hoor ik dat de mensen al langer de afvoer horen borrelen of dat ze vinden dat het water al een poosje niet goed weg loopt, maar daar heeft u waarschijnlijk niks aan. U wilt weten hoe dit op te lossen is.


Het antwoord is simpel! Gewoon even bellen! 


Allereerst zal ik uw verhaal aanhoren en kijken of we er samen aan de telefoon uit kunnen komen, want in sommige gevallen is het simpel op te lossen. Lukt dit niet dan komen we graag langs om uw probleem te verhelpen! Wij streven er naar zo snel mogelijk naar u toe te komen. De spoedgevallen zo veel mogelijk dezelfde dag en de wat minder urgente gevallen proberen we alsnog binnen 24 uur op te lossen. Voor spoedgevallen die echt niet kunnen wachten tot de volgende dag of na het weekend kunt u ook in de avonduren en weekenden bellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.


In negen van de tien gevallen zijn wij binnen een uur weer weg en kunt u weer met een gerust hart uw water weg laten lopen.


E-mailen
Bellen