Direct contact?
06-38575643

welkom!

Mijn naam is Iwan. Ik woon nu een aantal jaar in Ermelo in een mooi huis met mijn vrouw en 3 kinderen. Nadat ik mijn middelbare school af heb gemaakt en ik geen zin meer had om nog verder te leren ben ik terecht gekomen bij een groot bedrijf gespecialiseerd in riolering. In de bijna 10 jaar dat ik daar gewerkt heb, heb ik een hoop meegemaakt, gezien en vooral veel geleerd! Van het vervangen van rioleringen tot het verhelpen van verstoppingen. En van riool-inspecties uitvoeren tot het reinigen van de grote riolen, bijvoorbeeld bij u in de straat. U kunt het zo gek niet bedenken!

Na tien jaar had ik het wel gezien, ik wilde wat anders. Althans, dat dacht ik. Al snel kwam ik er achter dat iets totaal anders gaan doen nog best tegenvalt, waardoor ik al snel weer in de het leidingwerk terecht kwam, maar dan als zelfstandige.

Dit doe ik nu ongeveer vijf jaar en vond het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Ik heb geïnvesteerd in het nieuwste en beste gereedschap dat er op de markt is om u als klant het beste van dienst te kunnen zijn. Alles wat met uw riolering te maken heeft onder 1 dak. Van verstopping tot het compleet vervangen van uw riolering en van camera-inspectie tot een klein bochtje vervangen dat lekt.

Kijkt u rustig rond op mijn site en mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen! Ik ben u graag van dienst met advies en kom u graag van uw probleem af helpen.

E-mailen
Bellen